Maritime-pics

Kunde
Maritime-pics

Tjenester
Webdesign, Utvikling, Drift og vedlikehold

» Da tiden var kommet for å ta hobbyen min et hakk videre, tok jeg kontakt med SF Digitalbyrå for å få laget en nettside der jeg kunne publisere bildene / artiklene mine.
Jeg hadde en plan og en del tanker om hvordan dette skulle se ut, og ved å spille ballen frem og tilbake med SF Digitalbyrå ble dette til slutt akkurat slik jeg hadde sett for meg.
SF Digitalbyrå var profesjonelle, kunnskapsrike og løsningsorienterte samt med stor forståelse for mine ønsker, og veldig «på ballen» i hele prosessen i tillegg til at de var veldig tilgjengelig og svarte raskt på mine spørsmål.
Alt i alt så er jeg meget fornøyd med sluttproduktet som her ble levert til avtalt tid og pris, og jeg kan gi de mine beste anbefalinger og ser samtidig frem til videre samarbeid med utvikling og drift av www.maritime-pics.com «

 

 

 

Andre prosjekter

Virak Lam

Facebook, profil hos lokalmat.no, Grafisk design (ny logo, etikett)