Trekronå

Kunde
Trekronå

Tjenester
Webdesign, Utvikling, Drift og vedlikehold  

 

«Da vi tok kontakt med SF Digitalbyrå ift ny utforming og oppbygging av vår nettside var vi veldig spente. Vi hadde mange kriterier vi ønsket oppfylt til vår nye side, men som vi ikke ante hvordan få gjennomført. Fra første møte med SF Digitalbyrå ble vi overbevist. Dette var folk som kunne faget sitt. De er pålitelige og veldig effektive, og alltid tilgjengelig per e-post eller tlf. Det de lover holder de. Vi var under hele prosessen trygge på at sluttresultatet skulle bli bra, da SF Digitalbyrå er løsnings orienterte og opptatt av å levere fra seg et resultat, der alle parter er 100% fornøyde.

Vi er ikke i tvil om hvem som skal være vår digitale hjelp i fremtiden på Trekronå, det er uten tvil SF digitalbyrå!»

 

Andre prosjekter

Virak Lam

Facebook, profil hos lokalmat.no, Grafisk design (ny logo, etikett)