Tjenester

Nettside

På utkikk etter en ny nettside eller nettbutikk? Vi tilbyr skreddersydde løsninger til konkurransedyktige priser.

Utvikling av nettsider

Vi utvikler løsninger som fremmer salg, vekst og synlighet. Når løsninger skal skreddersys er det ingen vei utenom – og vi strekker oss langt for å bringe din drøm til virkelighet.

Drift og vedlikehold

Når vi designer nettsider tar vi oss selvsagt også av drift og vedlikehold, slik at nettsiden din fortsetter å skape vekst for din bedrift. Etter lansering hjelper vi deg med å holde nettsiden sikker, oppdatert og rask, slik at du alltid er i forkant.

Webdesign

Vi designer brukervennlige nettsider som skaper gode kundereiser. Dette oppnår vi gjennom målrettet og moderne design og gjennomførte brukeropplevelser. Det betyr at dine besøkende skal finne det de leter etter på et øyeblikk, uansett hvilken enhet de bruker.

Mobilvennlig og responsivt

Fleksible og moderne løsninger som tilpasses alle enheter er en selvfølge i dagens digitale verden – men mange bedrifter henger likevel etter på denne utviklingen.

Nettbutikk

Mange nettbutikker strever i møte med dagens kundekrav. Vi planlegger, designer, utvikler og drifter nettbutikker som gir kundene mersmak og hjelper deg til å unngå feil og feller i det digitale landskapet.

WordPress

Vi benytter WordPress, verdens ledende publiseringsplattform som grunnlag for våre nettsider, med mange muligheter for tilpasninger. Vi tilbyr også støtte for endringer og opplæring i å lage eget innhold.

Markedsføring

Resultatorientert markedsføring, skreddersydd til din bedrift – på alle digitale flater.

Annonsering (PPC)

Vi bygger effektive kampanjer gjennom annonsering som når din målgruppe. Med PPC-kampanjer ser du resultater nesten umiddelbart, og vi tar prosessen fra A – Å for deg.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kunsten å bli mer synlig i Google krever at man alltid er i forkant. Spillereglene endres stadig og våre strategier er alltid bygget på ærlige metoder og beste praksis.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring lar deg bygge varige kunderelasjoner gjennom verdiskapende og merkevarebyggende innhold, spisset spesifikt mot din målgruppe.

Google Min Bedrift

Google Min Bedrift er ditt digitale visittkort i verdens største søkemotor. Vi oppretter og drifter Google Min Bedrift-kontoer, slik at du når ut til kundene når de søker etter deg.

Sosiale medier

Sosiale medier har markedsføringsmuligheter på løpende bånd. Vi vet å utnytte dette potensialet for å nå ut til forbrukere gjennom kreative kampanjer.

Epost-Markedsføring

E-postmarkedsføring er et av de mest effektive verktøyene du har for å nå ut til forbrukerne. Hos oss får du mer igjen for hver krone gjennom effektiv og datadrevet e-postmarkedsføring.

Kreativitet og design

Alle gode idéer begynner med kreativitet og pågangsvilje. Vi er din kreative partner.

Grafisk design

Grafisk design handler om evnen til å forstå hvordan det visuelle kan overtale, imponere og skape lojale relasjoner. Vi setter form, figur og farge på dine dine drømmer, enten det er i digital form, på trykk eller på produkter.

Salgspresentasjon

Gi din bedrift den beste muligheten for suksess med en imponerende salgspresentasjon. Vi skreddersyr engasjerende og overbevisende presentasjoner som vil fange oppmerksomheten til ditt publikum og hjelpe deg med å nå dine mål.

Foto / Video

Vi tilbyr alt innen foto / video. Dette gir din nettside, brosjyrer og digital markedsføring et løft. Uansett hvor du ønsker å vise frem din bedrift, vil disse visuelle elementene skape interesse og dynamikk.

Strategi

Analyse og strategi som baner vei for engasjerende og datadrevne digitale produkter.

Sosiale medier

Vi hjelper bedrifter som vil bli synlige i sosiale medier. Gjennom strategisk rådgivning bygger vi en strategi som skaper vekst i din bedrift. Vi finner din stemme i sosiale medier.

Markedsundersøkelser

Vi elsker data. God innsikt i markedet lar bedrifter som din ta bedre beslutninger. Enten du har et konsept du vil lansere eller et produkt du vil forbedre, kan vi ta oss av research-biten for deg.

Digital analyse

Som din digitale partner kan vi analysere og vurdere bedriftens evne til å utnytte digitale flater for å vokse, bli mer effektiv og øke fortjenesten.

Innholdsstrategi

Som man sier på engelsk: content is king. En god innholdsstrategi bygger på innsikt om din målgruppe, tjeneste og personlighet. Vi planlegger og gjennomfører innholdsstrategier for bedrifter i vekst.

Datadrevet innsikt

Gjennom analyseverktøy- og metoder kan vi gi ditt firma unik og driftspåvirkende innsikt som lar dere ta de riktige avgjørelsene, basert på et tilpasset kunnskapsgrunnlag.

Synlighet og branding

En god merkevarestrategi, bygget på innsikt og forståelse for ditt publikum, kan utgjøre forskjellen mellom en suksess og et fiasko. Vi vet hva som fungerer – og hva som ikke fungerer.

Ønsker du vekst og en digital profil du kan være stolt av?

Ta kontakt idag for et møte, mer informasjon, eller et uforpliktende pristilbud.