Sammen skaper vi vekst

Vi hjelper bedrifter som vil skille seg ut

Markedsføring

Resultatorientert markedsføring, skreddersydd til din bedrift – på alle digitale flater.

Annonsering (PPC)

Vi bygger effektive kampanjer gjennom annonsering som når din målgruppe. Med PPC-kampanjer ser du resultater nesten umiddelbart, og vi tar prosessen fra A – Å for deg.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring lar deg bygge varige kunderelasjoner gjennom verdiskapende og merkevarebyggende innhold, spisset spesifikt mot din målgruppe.

Sosiale medier

Sosiale medier har markedsføringsmuligheter på løpende bånd. Vi vet å utnytte dette potensialet for å nå ut til forbrukere gjennom kreative kampanjer.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kunsten å bli mer synlig i Google krever at man alltid er i forkant. Spillereglene endres stadig og våre strategier er alltid bygget på ærlige metoder og beste praksis.

Google min bedrift

Google Min Bedrift er ditt digitale visittkort i verdens største søkemotor. Vi oppretter og drifter Google Min Bedrift-kontoer, slik at du når ut til kundene når de søker etter deg.

Epost-Markedsføring

E-postmarkedsføring er et av de mest effektive verktøyene du har for å nå ut til forbrukerne. Hos oss får du mer igjen for hver krone gjennom effektiv og datadrevet e-postmarkedsføring.

Grafisk design

Grafisk design handler om evnen til å forstå hvordan det visuelle kan overtale, imponere og skape lojale relasjoner.  Vi setter form, figur og farge på dine dine drømmer, enten det er i digital form, på trykk eller på produkter. 

Webdesign

Vi utvikler brukervennlige nettsider som skaper gode kundereiser. Dette oppnår vi gjennom målrettet og moderne design og gjennomførte brukeropplevelser. Det betyr at dine besøkende skal finne det de leter etter på et øyeblikk, uansett hvilken enhet de bruker. 

Mobilvennlig og responsivt

Fleksible og moderne løsninger som tilpasses alle enheter er en selvfølge i dagens digitale verden – men mange bedrifter henger likevel etter på denne utviklingen. 

Skreddersydd

Vi jobber strategisk for at siden din skal være brukervennlig, mobilvennlig, lynrask og funksjonell – alt skreddersydd til din bedrift.

Kreativitet og design

Alle gode idéer begynner med kreativitet og pågangsvilje. Vi er din kreative partner.

Strategi

Analyse og strategi som baner vei for engasjerende og datadrevne digitale produkter.

Sosiale medier

Vi hjelper bedrifter som vil bli synlige i sosiale medier.  Gjennom strategisk rådgivning bygger vi en strategi som skaper vekst i din bedrift. Vi finner din stemme i sosiale medier.

Digital analyse

Som din digitale partner kan vi analysere og vurdere bedriftens evne til å utnytte digitale flater for å vokse, bli mer effektiv og øke fortjenesten.

Datadrevet innsikt

Gjennom analyseverktøy- og metoder kan vi gi ditt firma unik og driftspåvirkende innsikt som lar dere ta de riktige avgjørelsene, basert på et tilpasset kunnskapsgrunnlag.

Markedsundersøkelser

Vi elsker data. God innsikt i markedet lar bedrifter som din ta bedre beslutninger. Enten du har et konsept du vil lansere eller et produkt du vil forbedre, kan vi ta oss av research-biten for deg.

Innholdsstrategi

Som man sier på engelsk: content is king. En god innholdsstrategi bygger på innsikt om din målgruppe, tjeneste og personlighet. Vi planlegger og gjennomfører innholdsstrategier for bedrifter i vekst.

Synlighet og branding

En god merkevarestrategi, bygget på innsikt og forståelse for ditt publikum, kan utgjøre forskjellen mellom en suksess og et fiasko. Vi vet hva som fungerer – og hva som ikke fungerer. 

Utvikling av nettsider

Vi utvikler løsninger som fremmer salg, vekst og synlighet. Når løsninger skal skreddersys er det ingen vei utenom – og vi strekker oss langt for å bringe din drøm til virkelighet.

Drift og vedlikehold

Når vi designer nettsider tar vi oss selvsagt også av drift og vedlikehold, slik at nettsiden din fortsetter å skape vekst for din bedrift. Etter lansering hjelper vi deg med å holde nettsiden sikker, oppdatert og rask, slik at du alltid er i forkant.

Støtte og hjelp

Står du fast? Vi brenner for at du skal bli fornøyd. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe våre kunder.

Netthandel

Mange nettbutikker strever i møte med dagens kundekrav. Vi planlegger, designer, utvikler og drifter nettbutikker som gir kundene mersmak og hjelper deg til å unngå feil og feller i det digitale landskapet.

Utvikling, drift og vedlikehold

Når vi designer nettsider tar vi oss selvsagt også av drift og vedlikehold, slik at nettsiden din fortsetter å skape vekst for din bedrift. Etter lansering hjelper vi deg med å holde nettsiden sikker, oppdatert og rask, slik at du alltid er i forkant.